Ontdek de favoriete restaurants in Oostende van Nathalie Renotte en partner Geert van de multibrandstore La Fille.
"Bij David en Alexandra word je warm onthaald. Je kan er kiezen tussen een lunch die wekelijks verandert of een gerecht van de kaart met specialiteiten. Ik denk aan zeebaars in grof zout of kalfszwezeriken. We bestellen er ook graag het ‘menu populair’: overheerlijke garnaalkrokketten en solletjes met huisgemaakte tartaar en verse friet."
Meer informatie"Bij Muccka gaan wij graag voor de verfijnde smaakvolle gerechten. Je vindt er een kleine kaart, maar alles is top. Als voorgerechten nemen wij graag twee gerechten to share. Je moet er absoluut de tataki van zalm proberen, en bij de nagerechten is de tarte tatin de beste die wij ooit hebben gegeten."
Meer informatie"Bij Vincent en Claudia krijg je instant een warm en huiselijk gevoel. Het menu is tot in de puntjes afgewerkt en smaakvol, en we genieten er van een fles zeer democratische topwijn om de smaakpapillen in evenwicht te brengen."
Meer informatie"Als je rust wil combineren met lekker eten, dan zit je bij Mathilda altijd goed. Klassevol, top bediening en overheerlijk eten. Er is een vast menu dat maandelijks verandert en we houden ook van het wildseizoen dat nu aan zet is. Maar eigenlijk heeft elk seizoen zijn charme, zoals in de zomer een lekker frisse à la minute gemaakte steak tartaar."
Meer informatie"Hoe goed kun je je dag starten? Bij Oode kun je gezond ontbijten en genieten van overheerlijke koffie of verse thee. Als lunch kunnen wij de bagel met avocado en zalm aanraden en ben je gek op zoet, kies dan maar een stuk taart. Alles wordt er vers in huis gemaakt."
Meer informatie