Haal meer uit je bezoek aan Oostende - boek een overnachting

Welkom in het betoverende Oostende, waar de zilte zeelucht, sfeervolle straatjes en cultuur samenkomen voor een onvergetelijke ervaring aan de Belgische kust. Ontdek de magie van de Stad aan Zee en maak je verblijf compleet door te kiezen voor een overnachting die al je verwachtingen overtreft. Van intieme boetiekhotels met een artistiek karakter tot gezellige bed & breakfasts die je het gevoel geven alsof je bij vrienden overnacht. Ze verwelkomen je met open armen en bieden een unieke combinatie van comfort, gastvrijheid en een vleugje luxe.

Zicht op zee

Word 's morgens wakker met de zon die speelt op de golven: de accommodaties met zicht op zee beloven adembenemende panorama's van de betoverende Noordzee in al zijn verscheidenheid. 

Hippe adresjes

Van boetiekhotels tot moderne vakantieappartementen, de zorgvuldig geselecteerde 'hippe adresjes' beloven een eigentijdse ervaring voor iedereen die houdt van een vleugje urban chic.

Romantisch logeren

Vier de liefde in Oostende in één van deze romantische adresjes.

Cocoon
1 stars
2 stars
3 stars
4 stars

Logies met restaurant

Combineer je overnachting met culinaire verwennerij door te kiezen voor een logies met restaurant. Hier worden je smaakpapillen verwend te midden van comfort en gastvrijheid.