Watersporten

Locatie

Koningin Astridlaan 7
Oostende 8400
Toon op kaart

Prijzen

Groepen vanaf 12 personen:
€42,35 per persoon

Proef van enkele verschillende sporten op zee, dichtbij de branding.

Golfsurfen: De initiaties worden gegeven met mini malibu’s. Deze lange, brede boards zijn vrij stabiel en hebben een groot drijfvermogen. Onze instructor gaat steeds mee in het water om je van de nodige tips te voorzien en zorgt ervoor dat je op het einde van de sessie zeker rechtop een golf kunt afsurfen.

Brandingskajak: Na een korte instructie is het zover; met een peddel en een speciaal voor de zee ontworpen kajak moet je het water op. Vanaf het strand leken de golven een stuk kleiner. Je klimt op de kajak en probeert recht door de golven te varen. Wonderbaarlijk genoeg kom je door de branding heen. Nu weer terug. Opeens word je opgetild, je boot gaat steeds sneller vooruit en je surft op de golven!!! Sensatie gegarandeerd!

Zeeraften: Het trotseren van getij, branding, wind en water maken het een unieke ervaring! In teams van 7 personen neem je het tegen elkaar op. Het startschot wordt gegeven en samen moeten jullie zo snel mogelijk de boeien zien te ronden. Teamspirit, doorzettingsvermogen en tactiek, daar draait het allemaal om. Voor de deelnemers zeer uitdagend en voor de toeschouwers een waar spektakel!

Specifieke info:

  • Locatie: Strand Oostende
  • Inbegrepen: Gebruik faciliteiten (wc, douches)
  • Optioneel: Catering op het strand


Halve dag watersporten (max. 2u30): €42,35 pp. Min. aantal deelnemers: 12 personen.
Volledige dag watersporten (5u): €70,18 p.p. Min. aantal deelnemers: 12 personen.