Willy Sommers - Nieuwjaarsconcert 2024

Locatie

Kursaal Oostende
Kursaal-Westhelling 12
Oostende 8400
Toon op kaart

Wanneer

za 6 jan 2024 20:00 tot 22:00

Prijzen

€65
Categorie 2: 55 EUR
Categorie 3: 45 EUR

WILLY SOMMERS – NIEUWJAARSCONCERT 2024

Na zijn succesvol nieuwjaarsconcert in Kursaal Oostende in januari 2023, kondigt Willy Sommers een nieuw nieuwjaarsconcerten aan Op 6 janiari 2024!

Willy Sommers is vandaag de dag niet meer weg te denken uit de Vlaamse showbizz: Tijdens zijn intussen meer dan 50-jarige carrière raakte hij niet alleen bekend door talloze hits als “Zeven anjers, zeven rozen”, “Laat De Zon in je hart” en “Als een leeuw in een kooi”, maar ook als presentator en geboren entertainer.

Dat hij vandaag de dag nog steeds één van de meest geliefde Vlaamse artiesten is, werd onlangs nog maar eens aangetoond tijdens de MIA’s, waar hij de award voor ‘Vlaams Populair’ in de wacht sleepte. De bekroning van een succesvolle muziekcarrière, waarmee hij zijn status als dé Koning van het Vlaamse Lied nog maar eens bevestigt!

In 2020 startte Willy Sommers de traditie om het nieuwe jaar samen met zijn fans in te zetten tijdens een feestelijk nieuwjaarsconcert. Na de succesvolle editie van 2023 in Kursaal Oostende, heeft hij beslist om volgend jaar terug te komen met een uitgebreid repertoire waarbij zowel jong als oud kunnen meezingen.

Reserveer alvast je plaatsen en kom 2024 samen met Willy Sommers feestelijk inzetten, op 6 januari in Kursaal Oostende!