Where locals eat: Koenraad Vandenabeele

Koenraad Vandenabeele is founder en owner van de Oostendse winkel FERM. De plaats bij uitstek voor echte fashionlovers. Je kunt er terecht voor vrouwen- en mannenkleding. Naast de grote verscheidenheid aan scandinavische kledingmerken worden ook interieurliefhebbers getrakteerd op de mooiste decoraties. Koenraad is thuis in Oostende deelde met ons zijn favoriete culinaire adresjes in de Stad aan Zee.

De favoriete adresjes van Koenraad:

Frenchette

Een grote aanrader voor foodies! Verrassende smaakcombinaties, leuk sharing concept, menu is prijs-kwaliteit echt top. Ook zeer lekkere wijnen en vriendelijke bediening. 

Meer informatie

Charcuterie Mazure

Alles wat ze hebben is gewoon lekker en vooral vers maar de americain is gewoon super. Je kan er ook belegde broodjes halen. Zeker de moeite om even langs te gaan als je in Oostende bent. 

Meer informatie

Petrus

Altijd een warme welkom bij Petrus, ik kom hier enorm graag. Lekker eten, een goede uitgebreide wijnkaart.
Zoals steeds, een perfecte bediening.

Meer informatie

Apero Fish Palace

Als u op zoek bent naar een onvergetelijke viservaring, ga dan rechtstreeks naar Apero Fish Palace. Deze plek is een paradijs voor zeevruchtenliefhebbers!

Meer informatie

Bistro Mathilda

Heerlijk eten. Mooi gepresenteerd. Zou het ten zeerste aanbevelen. Een van de betere restaurants in Oostende.

Meer informatie

Meer leuke adresjes

Op zoek naar meer leuke adressen? Neem een kijkje op onze eten en drinken pagina en laat je verrassen door alle Oostendse restaurants en cafés.