Where locals eat: Keye van der Vuurst

Keye van der Vuurst de Vries is een Nederlandse basketballer die uitkomt voor Filou Oostende. Op zijn 15 jaar verhuisde hij naar Oostende, om hier de kneepjes van het vak te leren. Ondertussen beschouwt hij Oostende als zijn tweede thuis. Ontdek hier in welke adresjes hij zijn (schaarse) vrije tijd het liefst doorbrengt.

Tex Mex

"Een overwinning vieren met de hele ploeg doen we in de Tex Mex. Ze serveren lekkere, exotische gerechten en zijn tot laat geopend. Ideaal om na het eten nog even iets te blijven drinken."

Meer informatie

Ohana Pokébowls

"Bijna voor elke thuismatch ga ik een pokébowl halen bij Ohana. Het is lekker en gezond. Mijn favoriete bowl? De crunchy chicken met extra scampi’s, zeker het proberen waard!"

Meer informatie

Cappuccino

"Hier ben ik echt vaste klant. Ik durf het bijna niet zeggen, maar ik kom hier gemiddeld zo’n 6 keer per week. Het is dus zeker één van mijn favoriete tentjes van Oostende. Ik zou zeggen: Als je in Oostende bent, ga lekker lunchen bij Cappuccino."

Meer informatie

Brazzaville

"Door onze vele trainingen en wedstrijden is er niet heel veel tijd om uit te gaan, maar als ik de kans heb, ga ik graag iets drinken  in de Brazza. Altijd veel sfeer en gezelligheid!"

Meer informatie

Vlog #HeavenEleven - Behind the scenes

Video