Favoriete plaatsen om te eten en te drinken

“Voor het garnaalkroketje”
“Om heerlijke biertjes te proeven”
“Voor de heerlijke garnaalkroketten”
“Een café waar je zeker naartoe moet als je Oostende bezoekt!”
“Een leuk plekje voor drinks, cocktails, hapjes.”
“Heeeerlijk eten!”
“Vesper is een hippe foodbar op de Oosteroever. Hier kan terecht voor een lekkere cocktail met garnaalkroketjes of een heerlijk glas wijn van hun eigen Zuid-Afrikaanse wijn. Bij Vesper kan je terecht voor een kleine of grote honger, of je springt gewoon binnen voor een glaasje!”
“Op de Oosteroever vind je de Italiaanse familie zaak ‘Marina’. Als je zin hebt in de verfijnde Italiaanse keuken dan ben je op het juiste adres. Hun verse pasta Vongole is to die for!”
“Bij ROCCO Eats weet je nooit op voorhand wat je op je bord zal krijgen. Je kan er op hun dagelijks wisselende menukaart kiezen tussen enkele gerechten die de chef in zijn open keuzen super vers & met veel passie klaarmaakt op de houstkool grill.”
“Zoek je een fijn lunch adresje? Dan ben je bij David zeker aan het juiste adres. Je kan kiezen uit tapas of een wisselend lunchmenu! David is een zaak met een prachtig kader, je kan niet naast de muur kijken met een levensgrote David Bowie op.”
“Net buiten het stadcentrum vind je Roccia: pure keuken met italiaanse invloeden. Ideale voor met de kindjes aan tafel te schuiven. In de zomer kan je genieten van het uitzicht op de oude molen vanop hun terras.”
“Mag het is een avond iets verfijnder? Dan is Storm de ideale uitvalsbasis, met veel passie voor producten uit de zee zorgen Nathalie & Michiel ervoor dat je een culinaire avond bij hen nooit vergeet.”

Favoriete winkels

“Voor de heerlijke garnaalkroketten!”
“Oesters eten en champagne slurpen in de Oesterput.”
“Ferm (Homme) voor hippe mama’s, papa’s en kinderen! Naast leuke outfits, vind je hier de leuke gadgets. Wedden dat je hier niet buiten kan komen met lege handen?”
“Lett is een prachtige zaak met leuke Scandinavische én betaalbare meubels, decoratie & hebbe dingetjes. Altijd leuk om eens rond te gaan snuisteren”

Favoriete plaatsen om te overnachten

“Een funky top hotel!”
“Een nachtje weg met ons 2 of met heel het gezin? Thermae Palace is altijd onze homebase in Oostende. Hier voelt het telkens opnieuw als thuiskomen, zowel voor ons als de kinderen. Wakker worden met zich op zee? Dat word ik nooit beu hier.”

Favoriete bezienswaardigheden

“Love it!”
“Een leuke tour, gemaakt door SupaStar, waarmee kinderen Oostende op een unieke manier kunnen ontdekken.”
“Je kan hier lekker en kindvriendelijk eten .”
“Een echte aanrader!”
“Bezoek ook zeker Oosteroever eens, het is er zeer leuk geworden en leuke plaatsjes om te gaan shoppen en eten.”
“Als we met de kinderen in Oostende zijn, dan is Ford Napoleon onze vaste stop. Hier vind je de leukste tentoonstellingen afgestemd op de allerkleinste & allergrootste. Wandel zeker een tot bovenop het dak van het Ford voor een prachtig uitzicht over de duinen.”
“In Mu.ZEE kan ik uren verdwalen tussen de moderne - & hedendaagse kunst. Een namiddagje in Mu.ZEE geeft met zo veel inspiratie én energie.”
“Wie Oostende zegt, zegt Ensor. Het Ensor huis is een must do in Oostende. Leer op een leuke interactieve manier alles over Ensor en zijn geschiedenis.”

Favoriete plaatsen op de kaart