Favoriete plaatsen om te eten en te drinken

“Hier ben ik vaste klant. Prachtig pand. Top van eten en topsommelier. Hoogtepunt van de avond is de Godfather himself die een royale vaas sabayon bijeenklopt op een beatversie van Rocco Granata’s Marina. Een hele beleving die mij altijd een vakantiegevoel geeft. Zelfs na je tiende bezoek. ”
“Behoeft geen reclame of ik ben bang dat het er nog voller zit dan anders :-) TOP!”
“Altijd goed. Lekkere cocktails. Beste plek om af te halen trouwens. ”
“Hier ben ik vaste bezoeker. Onder de gloeiende brandertjes van het terras, garnaalkroketten en entrecote. ”
“Apero, spaghetti, voetbal kijken, vintage scoren, gezelschapsspelletjes spelen,… het kan er al allemaal. Goede plek om te hangen met groot terras. ”

Favoriete winkels

“Mijn all-time favo winkel :) Ik ga er al sinds mijn 10.”

Favoriete plaatsen om te overnachten

“Heerlijk. Kamer op eerste verdieping met groot terras en zeezicht. Wanneer ik door de lange gangen loop, verbeeld ik me telkens dat een klein manneke op een rode driewieler mij tegemoet komt gereden en Jack Nicholson me opwacht aan zijn schrijftafel #TheShining. ”
“Toplocatie. Een badje pakken terwijl je de zee kunt zien, van ’t beste! Hebben trouwens een fantastisch wellnesscomplex in hun kelder. ”
“Topkamers. London-style. Love it. ”

Favoriete activiteiten

“Het festival dat mij dwong Oostende jaarlijks te (her-)ontdekken. En daar ben ik alleen maar dankbaar voor. Is ook cruciaal geweest in mijn ontwikkeling als acteur.”

Favoriete plaatsen op de kaart