Menu

U bent hier

PREMIERE: HELLOGOODBYE

CC De Grote Post - vr 17 nov 2017, za 18 nov 2017

Wat geven we daarover prijs tijdens een ontmoeting? Hoelang mag een begroeting duren voor het geen begroeting meer is maar een gesprek? En hoe lang mag het afscheid duren voor we de indruk geven dat we nergens naartoe gaan? Waarom blijven we zo graag in de hal als we aankomen? Waarom aarzelen mensen met hun jas aan om te vertrekken? Zijn ze bang om ergens anders aan te komen? HelloGoodbye is een komedie zonder midden, een plek waar het begint en eindigt met vertrekkende mensen die aankomen en aankomende mensen die vertrekken. Legendarische aankomst- en vertrekscènes uit de Russische en westerse literatuur wisselen zich af met eigen teksten.

Na de voorstelling op 17 november hoef je niet meteen te vertrekken. Het is immers de première, met een glas achteraf als fijn gevolg!

Voor deze voorstelling werkt Peter Van den Eede niet alleen samen met dochter Ans, ook zijn oudste dochter Louise doet mee als dramaturgisch assistente. Een echt familieproject dus. Ans Van den Eede kun je ook aan het werk zien bij Hof van Eede met Vanish Beach. Meer info ...

Data

vrijdag, 17 november, 2017 - 20:00
zaterdag, 18 november, 2017 - 20:00

Locatie

CC De Grote Post
Hendrik Serruyslaan 18a
Oostende 8400
Toon op kaart
Dichtstbijzijnde parking: 
Zeeparking

Niets missen van Oostende? Wij houden je graag op de hoogte

  • Unieke eet- & drinkadresjes
  • Alle nieuwtjes over evenementen en bezienswaardigheden
  • Maak kans op leuke Oostende prijzen