Nirvana - Symphonic Tribute

Locatie

Kursaal Oostende
Kursaal-Westhelling 12
Oostende 8400
Toon op kaart

Wanneer

vr 1 dec 2023 20:00 tot 22:00

Prijzen

€49.5
Categorie 1: 44.5 EUR
Categorie 2: 39.5 EUR

Het populaire Nirvana Symphonic Tribute concert komt naar Oostende en zet het Kursaal in vuur en vlam op 1 december 2023. De show brengt krachtige rock en klassieke instrumenten samen. Een unieke combinatie die je niet mag missen. Boek snel je tickets!

Voor het eerst in de geschiedenis: een eerbetoon aan Nirvana begeleid door een Symfonic Orchestra.

De band Nirvana beëindigde haar carrière in 1994, maar we hebben nooit gehoord hoe geweldig hun nummers passen met een symfonisch orkest. Nirvana met de Symphony Orchestra Tribute Show geeft ons echter voor het eerst in de geschiedenis zo'n kans. Je zal onbewust willen zingen als je het begin van je favoriete nummer herkent bij de eerste "aanraking" van de snaren. De verscheidenheid aan symfonische partijen en de rock levendigheid van Kurts gitaar zullen een symbiose vormen, alsof ze voor elkaar gemaakt zijn. De vuile gitaren, het garagegeluid van de rockband en de academische vorming van het orkest zorgen voor een unieke sfeer die na het bezoek aan de show nog lang in de herinnering blijft hangen.

Je hoeft niet eens een fan te zijn van de originele band om te genieten van deze Nirvana show. Er zijn genoeg redenen waarom je dit concert moet bezoeken:

1. Om de hits van Nirvana te horen, uitgevoerd door een krachtige rockband samen met een live symfonisch orkest

2. Om "Come As You Are" te zingen samen met een zaal vol Nirvana's fans

3. Om een onvergetelijk anderhalf uur doorbrengen in Nirvana stijl in de beste concertzaal van de stad!

Het enthousiasme en de professionaliteit van alle muzikanten op het podium brengen emoties en energie rechtstreeks naar je hart.  Bij dit concert zullen niet alleen de belangrijkste hits van Nirvana, zoals "Smells Like Teen Spirit", "Come As You Are", "Rape Me", "In Bloom" aan bod komen, er zullen ook veel muzikale verrassingen zijn. De stem van een generatie wordt gecombineerd met een tijdloze klassieker.

De shows zijn razend populair en geraken overal snel uitverkocht. Bestel snel je tickets en kom genieten van deze unieke avond die je voor altijd zal onthouden.