Lentefeest- en communiekledij voor feestbeesten

Ontdek de prachtige lentefeest- en communiekledij in de winkels! Ouders die op zoek zijn naar de perfecte outfit voor hun feestbeest, vinden in Oostende een schat aan mogelijkheden. Van tijdloos klassiek tot eigentijds trendy, er is een uitgebreid aanbod om elke jonge feestvierder te laten stralen op hun grote dag. Trek de winkelstraten in en vind de ideale outfit voor het feest!

KIDZ

KIDZ, de hotspot in Oostende voor modebewuste kinderen en hun ouders! Ontdek eigentijdse collecties met merken als Tommy Hilfiger, Kenzo en meer, perfect voor communie- en lentefeesten. Met een hip interieur en betaalbare mode, beloven we dat je zoektocht naar de feestoutfit een hele ervaring wordt. 

Meer informatie

NAME IT

Bij NAME IT ontwerpen ze smaakvolle en betaalbare kinderkleding, perfect voor speciale gelegenheden. Inspiratie halen ze uit de spontaniteit en oprechtheid van kinderen, en deze vertalen ze naar verantwoorde mode die zowel comfortabel als trendy is voor elke speciale gelegenheid.

Meer informatie

Little John & Petit Coco

Bij Little John & Petit Coco kun je langsgaan voor een mooie collectie met feestoutfits.

In de winkel kunnen jongens en meisjes tussen 0-14 jaar  zich laten stylen in een echte ceremonie outfit! Van traditionele kanten jurken tot bohemian chic.

Meer informatie

World of Rascals

Bij World of Rascals vind je de perfecte schoenen om de look van jouw kleine feestbeesten compleet te maken. De collecties stralen karakter en energie uit. Van klassiek en chique tot speels en fashionable, laat je kinderen stralen van top tot teen.

Meer informatie

Filou & Friends

Filou & Friends is een Belgische keten. Kinderen tussen o en 10 jaar kunnen zich hier laten stylen in alle kleuren van de regenboog. Een krokusfeest of communie in het verschiet? Ze helpen je graag verder met het uitzoeken van een feestelijke outfit.

Meer informatie