Leading ladies in Kursaal Oostende

Op 8 maart vieren we wereldwijd Internationale Vrouwendag, een dag gewijd aan het erkennen en vieren van de sociale, economische, culturele en politieke prestaties van vrouwen overal ter wereld. En wat is een betere manier om deze dag te eren dan door enkele van de meest getalenteerde vrouwelijke artiesten in de schijnwerpers te zetten die dit jaar schitteren op het podium van Kursaal Oostende?

Kursaal Oostende is verheugd om onder andere Camille te verwelkomen, met maar liefst 8 adembenemende shows. Daarnaast staan ook de ongelooflijke Karen Damen, de krachtige Natalia en de getalenteerde Isabelle Beernaert op ons podium. Elk van deze opmerkelijke vrouwen draagt bij aan de rijkdom en diversiteit van onze entertainmentwereld in Kursaal Oostende.

Camille - MAGIE-TOUR AAN ZEE

Kursaal Oostende
za 20 jul 2024 tot en met zo 18 aug 2024
Bereid je voor op een betoverende zomer met CAMILLE tijdens haar ‘MAGIE-tour aan zee’. Op zaterdag 20 & zondag 21 juli en zaterdag 17 & zondag 18 augustus staat Camille Dhont terug in Kursaal Oostende. Een reeks spetterende shows gevuld met haar grootste hits, veel spektakel én een flinke…