Joss Stone

Locatie

Kursaal Oostende
Kursaal-Westhelling 12
Oostende 8400
Toon op kaart

Wanneer

do 11 jul 2024 20:00 tot en met 22:00

Prijzen

€78
Categorie 1: 68 EUR
Categorie 2: 58 EUR

DE WERELDBEROEMDE BRITSE SOULSENSATIE JOSS STONE KOMT OP DONDERDAG 11 JULI NAAR KURSAAL OOSTENDE VOOR EEN NIET TE MISSEN CONCERT IN HET KADER VAN HAAR ‘ELLIPSIS’ TOUR!

Joss Stone is helemaal klaar om het publiek te betoveren met haar aankomende 'Ellipsis' tour. Deze langverwachte tour door de VS, Zuid-Amerika, Europa en het Verenigd Koninkrijk belooft een avond van ongeëvenaarde muzikale magie waarbij ze niet alleen een gevarieerde mix van haar geliefde klassiekers zal brengen, maar ook enkele verleidelijke voorproefjes van haar aankomende album.

De tweevoudig Brit Awards en Grammy’s winnende Joss Stone is zonder twijfel één van de meest iconische soulzangeressen van deze tijd. Op amper 16 jaar oud bracht ze in 2003 haar veelgeprezen debuutalbum ‘The Soul Sessions’ uit en sindsdien heeft ze al negen studioalbums uitgebracht waarvan wereldwijd meer dan 15 miljoen exemplaren zijn verkocht. Ze heeft al samengewerkt met legendarische artiesten als James Brown, Burt Bacharach, Stevie Wonder, Gladys Knight, Sting, Van Morrison, Melissa Etheridge, Jeff Beck, Mick Jagger en Damien Marley en heeft alleen al in de VS meer dan één miljard streams verzameld.  Stone staat erom bekend te experimenteren met verschillende stijlen en haar albums worden gekenmerkt door de samensmelting van haar krachtige soulstem met reggae, wereldmuziek en hip-hop geluiden.

Na het daverende succes van de '20 years of Soul Tour' van vorig jaar, zal Joss tijdens de ‘Ellipsis’ tour niet alleen een mix van haar klassieke hits brengen met haar band van wereldklasse, maar ook enkele verleidelijke voorproefjes van haar aankomende nieuwe disco-album. Het publiek kan zich verwachten aan een serenade van eigen soulnummers en een selectie zorgvuldig gekozen covers en eerbetuigingen aan artiesten die haar hebben geïnspireerd.

Wat de 'Ellipsis' tour zo bijzonder maakt, is de aanwezigheid van enkele zeldzame parels uit Stone's repertoire die ze al jaren niet meer op het podium heeft gebracht. Fans krijgen de unieke kans om getuige te zijn van live uitvoeringen van nummers die een speciale en persoonlijke betekenis hebben in Stone's muzikale reis, waardoor een intieme en nostalgische sfeer ontstaat.