Favoriete plaatsen om te eten en te drinken

“Als de vis uit je oren komt: een goeie halve kip die je met je handen mag (moet) eten. Zeker iets voor kindjes ook.”
“Gezond en lekker ontbijt en brunch. Je moet wel van een beetje girly houden ;)”
“Als je in een appartement verblijft en je wil eens lekker gezellig thuis eten: je kan hier ook afhalen of laten bezorgen. En het is LEKKER!!”
“Superverse visbereidingen en lekkere cocktails!”
“De hele menu bestellen om te delen, gewoon iets drinken met een hapje, alles kan hier. Originele, lekkere kaart met de liefste gastvrouw die er in Oostende te vinden is.”
“All time favourite, Jeremy en Els zijn super getalenteerde en toffe mensen en deze menu heeft nog nooit teleurgesteld”
“Heel gezellig voor een pannenkoek op de middag, eventueel gecombineerd met een cavatje om de kater van de vorige avond door te spoelen ;)”
“Door ons gezin verkozen tot beste garnaalkrokettenmakers :)”

Favoriete winkels

“Het enige nadeel aan Lily, mijn lievelingswinkel, is dat ze geen mannencollectie hebben. Gelukkig maakt Ferm Homme dat goed! Je kan er ook iets drinken op het dakterras.”
“Supermooie en uitgekiende collectie, vaak met een hoekje af.”
“Hier kan je niét buiten gaan zonder iets. Hun sterkte is dat er voor ieders budget iets tussen zit.”
“Ik kan het helaas niet altijd betalen, maar gewoon al je ogen de kost geven aan de prachtige designstukken is de moeite waard.”
“De zaakvoerster van Shoplily, Ellen, is een echte Oostendse met een liefde voor mode en interieur. Dat laatste kan je nu ook zien in haar airbnb Home by Lily, als je eens in plaats van op hotel in een appartementje wil verblijven. Super mooi gedaan.”

Favoriete plaatsen om te overnachten

“Er is geen plaats waar ik meer thuiskom dan hier. Is het de sfeer, de vriendelijke ontvangst, de oude grandeur van vroeger, ontbijt in de prachtige zaal met zicht op zee, de geschiedenis.. Waarschijnlijk een combinatie van alles.”
“Ook heel handig voor langere verblijven; bij Agence Lecomte kan je niet alleen terecht om iets te kopen, maar ze hebben ook een heel groot aanbod van heel mooie huurappartementen voor een weekend, week of langer. Jij geeft aan wat je nodig hebt, zij sturen je een gepersonaliseerd aanbod! Super handig.”

Favoriete bezienswaardigheden

“De overzetboot nemen met een vers zakje garnalen om te pellen, blijft een klassieker.”

Favoriete plaatsen op de kaart