Deze namen zie je deze festivalzomer in Oostende

Een hele zomer feest en muziek, in alle buurten, op het strand, in de parken en zalen. Wat kun je verwachten van de festivalzomer in Oostende?

Rammstein

Rammstein, ’s werelds meest spectaculaire liveband, komt deze zomer opnieuw naar Oostende! Op 27 én 28 juni palmt de Duitse metalband Park Nieuwe Koers in. Een concert bijwonen van Rammstein is een traditie geworden. Net als de vaste afspraak met de zomerfestivals, heeft het publiek een afspraak met Rammstein die ze niet wil missen.

Park Nieuwe Koers, 27 en 28 juni

Meer informatie

Pommelien Thijs, Regi & Linda en vele anderen tijdens Summerlove

Het gloednieuwe festival Summerlove pakt deze zomer uit met de allerbeste Belgische en Nederlandse artiesten! Wat dacht je van Pommelien Thijs? Regi met Linda & guests? Suzan & Freek! Er is ook een hippe MNM stage, waar de beste DJ’s voor extra fun zorgen.

Klein Strand, 11 juli

Meer informatie

Joss Stone

11 juli wordt een knaller van een feestdag, want ook de wereldberoemde Britse soulsensatie Joss Stone komt naar Oostende! Voor ieder wat wils dus. Joss Stone is helemaal klaar om het publiek te betoveren met haar Ellipsis tour. Deze langverwachte tour door de VS, Zuid-Amerika, Europa en het Verenigd Koninkrijk belooft een avond van ongeëvenaarde muzikale magie waarbij ze niet alleen een gevarieerde mix van haar geliefde klassiekers zal brengen, maar ook enkele verleidelijke voorproefjes van haar aankomende album.

Kursaal Oostende, 11 juli

Meer informatie

Omdat Het Kan & Average Rob, Jeroen Delodder en Amber Broos

Beleef de ultieme zomerse vibe aan de Belgische kust op Ostend Beach 2024! Laat je meeslepen door de opzwepende beats van internationale top-dj's, terwijl je geniet van de zon, zee en strand. Met een indrukwekkende line-up, adembenemende locatie en een onvergetelijke sfeer belooft Ostend Beach 2024 het hoogtepunt van je zomer te worden. Dans de hele dag door op de beats van internationale top-dj's zoals Amber Broos, Chuckie, Omdat Het Kan & Average Rob en Armand Van Helden.

Klein Strand, 12-14 juli

Meer informatie

K3

Op zaterdag 20 juli wordt de Aceg Wellington Hippodroom in Oostende het bruisende decor voor de 3de editie van het Ostend Kids Festival. Verheug je op spetterende optredens van toppers zoals K3, Piet Piraat, De Radio Hallo Disco Show (Markske van FC De Kampioenen) en No Direction & Liam van Milo! Bovendien krijg je de kans om je favoriete figuren te ontmoeten tijdens exclusieve Meet & Greets met BUMBA, Peppa Pig en Maya De Bij.

ACEG Wellington Hippodroom, 20 juli

Meer informatie

Camille

Bereid je voor op een betoverende zomer met Camille tijdens haar MAGIE-tour aan zee. Op zaterdag 20 & zondag 21 juli en zaterdag 17 & zondag 18 augustus staat de Belgische trots terug in Kursaal Oostende. Een reeks spetterende shows gevuld met haar grootste hits, veel spektakel én een flinke dosis magie.

Kursaal Oostende, 20-21 juli & 17-18 augustus

Meer informatie

Channel Zero, Urbanus & Radio Guga

De 51ste editie van de Paulusfeesten staat deze zomer gepland van dinsdag 13 augustus tot en met maandag 19 augustus 2024, op het Sint-Petrus & Paulusplein in Oostende. Nodig je vrienden uit en beleef de 51ste Paulusfeesten met geweldige muziek, boeiend straattheater en verrassende decoraties. We garanderen zeven onvergetelijke dagen voor jong en oud, met onder andere Radio Guga, Channel Zero, Urbanus & De Fanfaar, Dimaro, Yves Deruyter en vele anderen op de line-up.

Sint-Petrus- & -Paulusplein, 13 tot en met 19 augustus

Meer informatie

Adam Ant

Het driedaagse W-Festival vond voor de eerste keer plaats in 2016 en viert de muziek van de jaren 80 en 90 van de vorige eeuw. Met toppers als Adam Ant, The Chameleons, Adamski, 2 Unlimited, Culture Beat, Kid Creole & The Coconuts, Bonnie Tyler én Boney M. ben je nu al zeker van een absoluut topfeestje!

Klein Strand, 23 tot en met 25 augustus

Meer informatie