De Grote Post

De Grote Post is dé culturele spil in de stad. Niet alleen vervult ze een onontbeerlijke rol als ondersteuner in de ontwikkeling en presentatie van de professionele kunsten, ze biedt eveneens een gastvrij platform voor de vele verenigingen, kunst- en cultuurorganisaties in Oostende en daarbuiten. De Grote Post is een open huis, met een multifunctionele infrastructuur die fungeert als een bedrijvige bijenkorf.

Het R.T.T.-P.T.T. gebouw werd gebouwd tussen 1947 en 1953, naar een ontwerp van de Gentse architect Gaston Eysselinck (1907 – 1953). In december 2012 werd het voormalige postgebouw officieel geopend als nieuwe cultuurbaken van de stad Oostende onder de naam De Grote Post. In dit cultuurhuis vinden jaarlijks meer dan 1.000 activiteiten plaats.

Hendrik Serruyslaan 18 a, +32 59 56 85 00
Alle contactgegevens

Agenda

Ontdek hier de komende voorstellingen en activiteiten in De Grote Post. 

Eten in de buurt van De Grote Post

Een voorstelling meepikken in De Grote Post is altijd een goed idee. Nog beter wordt het wanneer je van je avond een totaalbeleving maakt en er een etentje aan koppelt. Ontdek hier meer over het CultuurCafé of enkele andere restauranttips in de buurt.

Slapen in de buurt van De Grote Post

Een avond in De Grote Post combineer je best met een nachtje in Oostende. Zo kan je immers optimaal (na)genieten van de voorstelling en de volgende dag helemaal uitgerust ontwaken. Hierbij alvast enkele tips in de buurt.