Menu

U bent hier

Broodje KAAP

Vrijstaat O. - zo 19 nov 2017

In het nieuw boekenprogramma Broodje KAAP brengen we enkele woordkapers samen. Een feest voor de lezer, spreker, schrijver en denker.
We trappen haast toepasselijk af met topauteur Tommy Wieringa, die in Honorair Kozak (2015) schreef: “Vrijstaat O. moet wel de mooiste plek zijn waar ik ooit heb voorgelezen; onder de bogen, pal aan het strand, met hoge ramen waardoorheen grijs licht op de gezichten van het publiek valt...”. In zijn nieuwste De Heilige Rita keert Wieringa terug naar de oorsprong van zijn Joe Speedboot. Het is een schitterende, ontroerende roman geworden over een vader en een zoon, over de nieuwe tijd in een traditioneel grensdorp onder het waakzaam oog van de patrones der hopeloze gevallen.
Verder is er plaats voor vertaalde literatuur, in Onder de Arm van Els Snick verklapt deze publicist en vertaalster haar tip uit de stapel recent vertaalde wereldliteratuur. Onder de noemer K.I.O. met Koen & Koen brengen auteur Koen Peeters en kunstenaar Koen Broucke verslag uit van hun meerjarenproject Kamer In Oostende waarin ze de geschiedenis van deze stad oproepen. En als kers op de taart: een muzikale verrassingsact!

Data

zondag, 19 november, 2017 - 15:00

Locatie

Vrijstaat O.
Koning Boudewijnpromenade 10
Oostende 8400
Toon op kaart
Dichtstbijzijnde parking: 
Parking Koninginnelaan

Prijzen

€12.0
Basistarief: 12,00 €; voorverkoop: 10,00 €

Niets missen van Oostende? Wij houden je graag op de hoogte

  • Unieke eet- & drinkadresjes
  • Alle nieuwtjes over evenementen en bezienswaardigheden
  • Maak kans op leuke Oostende prijzen